петък, 26 април 2013 г.

Смартфонът Acer Liquid E2 бе официално представен

 От компанията са помислили за меломаните



Acer_Liquid_E2_ 1


Acer официално представи своя нов смартфон Liquid E2, предназначен за европейския пазар. Устройството може да се похвали с добри музикални компоненти, нелоши спецификации и достъпна стойност.

Апаратът е оборудван с 4,5-инчов IPS-дисплей с резолюция 960 х 540 пиксела, четириядрен процесор MediaTek MT6589 с тактова честота 1,2 GHz, графика PowerVR SGX544MP и 1 GB оперативна памет. Налични са също 4 GB вградена памет, слот за карти microSD до 32 GB, както и две камери - предна 2-мегапикселова и основна 8-мегапикселова с възможност за снимане на Full HD видео (30 кадъра/сек).



Acer_Liquid_E2_ 2





 Останалите характеристики включват модули 3G (HSPA+, 42 Mbit/s), Wi-Fi, Bluetooth 3.0, GPS, FM-радио и батерия с капацитет 2000 мАч (Acer обещава до 450 часа работа на устройството в режим на готовност или до 9 часа в режим на разговори). В качеството на операционна система се използва Android 4.2 Jelly Bean.

 Смартфонът предлага и много добър звук, благодарение на стерео говорителите, разположени на задната част на апарата и поддръжката на технологията DTS, което със сигурност ще се хареса на любителите на музиката.


Acer_Liquid_E2_ 3





 Acer Liquid E2 ще се предлага във версии с една или с две SIM-карти. В продажба смартфонът ще се появи в средата на май. Сред първите, които ще могат да си го закупят, са жителите на Белгия, Холандия, Франция и Украйна. След това устройството ще започне да се продава и в Русия, Великобритания, Италия, Испания и Германия. Цената на версията с една SIM-карта е 229 евро.



От:kaldata.com
http://novtablet.net/tablet-acer

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар