вторник, 23 април 2013 г.

Смартфонът Huawei A199 бе официално представен в Китай

 На китайския пазар, телефона ще поддържа две SIM-карти.






 Huawei официално представи в Китай своя нов смартфон A199. Той, изглежда, се явява локална версия на "глобалния" Ascend G710, първата информация за който се появяви още през февруари, но въпреки това той все още не е анонсиран.
В момента устройството се предлага само в мрежата на оператора China Mobile, но в бъдеще ще бъде пуснато в продажба и в други региони. Разбира се, за китайския пазар е предвидена поддръжка на две SIM-карти.
Смартфонът е заимствал редица функции от новия флагмански смартфон Ascend D2. Например, тук присъства 5-инчова IPS-матрица, вярно, резолюцията не е Full HD, а 1280 x 720 пиксела. Моделът разполага с мощен четириядрен чип K3V2 с тактова честота 1,5 GHz, 2 GB оперативна и 8 GB вградена памет, предвиден е слот за карти microSD до 32 GB.
Останалите характеристики включват две камери, основната е 8-мегапикселова и може да записва Full HD видео, батерия с капацитет 2150 мАч и Android 4.1 в качеството на операционна система. Смартфонът е сравнително тънък - 8,9 мм, а теглото му е 160 грама.
Дебютът на този апарат на останалите пазари, най-вероятно, ще бъде под друго име и без поддръжка на едновременната работа на две SIM-карти.



От:kaldata.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар