сряда, 24 април 2013 г.

Samsung Galaxy S IV може да има и водоустойчива версия

Samsung разработва версия на Galaxy S IV, която е устойчива на прах и вода.




 Samsung имат най-разнообразното портфолио от смартфони с Android OS, в сравнение с всеки друг популярен производител в сектора. Устройствата на корейския гигант обхващат всички ценови сегменти и предлагат разнообразни характеристики, които привличат вниманието на всички типове потребители. Последният модел от висок клас на компанията, Galaxy S IV се очаква скоро да е в продажба на европейския пазар, а докато чакаме това да се случи разбираме, че компанията вече разработва негов нов модел, съобщава unwiredview.


Данните за това са от изказване на Йънг Соо Ким, който е президент на Samsung Gulf Electronics дивизията на компанията при премиерата на устройството в Дубай. На въпрос защо корейският производител не представя атрактивни водоустойчиви смартфони от висок клас той отговори, че компанията разработва версия на Galaxy S IV, която е устойчива на прах и вода. Още по-любопитното е, че според Ким този модел ще е достъпен за потребителите „в следващите няколко седмици“.


По този начин Samsung планират да привлекат вниманието на потребителите с динамичен начин на живот, които искат да получат допълнителна защита, която е съчетана с характеристики типични за устройствата от висок клас. Новата водоустойчива версия на Galaxy S IV ще се изправи в директна конкуренция с Xperia Z на Sony, който също предлага подобна функционалност. Предстои да видим и дали Samsung ще използват същите хардуерни компоненти в предстоящия смартфон, както при неговата стандартна версия.

От:digital.bg
Виж още новини в блога на: http://blog.smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар