понеделник, 15 април 2013 г.

Motorola X Phone най-рано през август


 Motorola ще конкурира сериите Xperia на Sony и Galaxy на Samsung







Motorola разработват нов смартфон от висок клас с името X Phone, който да и позволи да се конкурира успешно с другите популярни модели с Android ОS в сектора. Плановете на компанията предвиждаха устройството да бъде представено на ежегодната Goooge I/O конференция, която ще се проведе в средата на май, а впоследствие през юни или юли да е в продажба на глобалния пазар. Оказва се, че това няма да се случи, тъй като премиерата му е забавена „най-рано“ до август разкриват последните данни в интернет, съобщава unwiredview.

Конкретната причина за това не е публикувана, но или компанията се нуждае от повече време, за да оптимизира функционалността на своя смартфон по най-добрия начин или просто иска да го представи на по-късен етап от годината, за да се възползва от атрактивния празничен сезон в края на 2013г. Припомняме ви също така, че според някои анализатори под името X Phone се крие не само едно устройство, а цяла гама от модели, които да позволят на Motorola да се конкурира с Xperia серията на Sony или Galaxy смартфоните на Samsung. Спецификациите на X Phone се очаква да включват 4,7-инчов дисплей, поддържащ Full HD резолюция и Android 4.2 OS.

Според данните компанията ще използва бърз четириядрен процесор и ще добави собствен потребителски интерфейс към новото си устройство. Предстои да видим дали на Google I/O конференцията през следващия месец няма да научим повече подробности за Motorola X Phone и причината за забяването му. След като премиерата му е изместена поне до август това вероятно означава, че смартфонът ще оперира с новата Key Lime Pie OS, а за нас потребителите ще е интересно да разберем повече детайли за другите му спецификации.

От:digital.bg
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар