вторник, 16 април 2013 г.

Новите таблети и смартфони на Motorola ще са много впечатляващи

 

Google и  Motorola работят по няколко устройства със стандартния интерфейс на Android





По време на конференцията Dive into Mobile председателя на борда на директорите на Google Ерик Шмид е направил интересни коментари относно бъдещите мобилни продукти на Motorola. Според него те са феноменални и освен това ги е определил като "много впечатляващи". В допълнение е споделил, че за устройствата (телефони или таблети) трябва да мислим като за "телефони и още нещо", но не е уточнил какво точно има предвид.

Преди седмици онлайн се появиха снимки на устройство, за което се твърдеше, че е част от новата серия на Motorola, която носи кодовото име X Phone. То е с дизайн, в който определено се усеща влиянието на Google. Това се подкрепя и от думи на отговарящия за дизайна в Motorola Джим Уикс в интервю за PC Mag. Според него двете компании са работили по редица устройства със стандартния интерфейс на Android и минимални софтуерни промени, които би трябвало да видим през втората половина на годината.

Телефоните изглежда ще бъдат с по-нормални размери, с което компанията ще се опита да предложи алтернатива на тенденцията за постоянно уголемяващи се смартфони, които за много потребители са неизползваеми. В момента е много трудно да се намери топмодел с актуални технически характеристики, чийто диагонал на екрана е под 5" и едно от изключенията е HTC One. Motorola ще промени и начина по който работи с операторите, но засега не е ясно дали ще разшири обхвата на пазарите, на които ще предлага устройствата.

http://www.theverge.com/2013/4/16/4230442/eric-schmidt-motorola-comments-phone-plus
http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2417822,00.asp 

от:mobilebulgaria.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар