неделя, 26 май 2013 г.

Ще има ли HTC One с по-голям дисплей?

HTC обявиха 5 милиона продадени HTC One


Ще има ли HTC One с по-голям дисплей?
Добрите продажби на флагманския модел HTC One предизвикаха желанието у тайванския производител да пусне нова по-голяма версия на апарата, така че да отговори на съвременните потребности за голям дисплей в устройството. Според непотвърдена информация, HTC подготвя версия на One, чийто диагонал на дисплея е по-голям от 5 инча.




Точният размер на екрана обаче все още е неизвестен, но от Pocket-lint твърдят само, че диагонала на обновения HTC One ще е по-голям от 5, но по-малък от 6 инча. Припомняме Ви, че оригиналният модел е оборудван с 4.7-инчова матрица. Другите спецификации на флагмана остават непроменени.

Смартфонът може да се похвали с четири-ядрен процесор на Qualcomm от последно поколение - Snapdragon 600 с тактова честота 1,7 GHz, оперативна памет - 2 GB, вградена - 32 GB (без поддръжка на карти памет). Моделът също може да се похвали с много качествена камера, която е снабдена с ултра пикселова технология и обратна подсветка на матрицата. За получаването на качествени снимки се грижи още и процесора HTC ImageChip 2 и 28 мм обектив с диафрагма F2.0.

По-рано беше съобщено, че HTC подготвя също и по-компактна версия на One с 4.3-инчов екран. Припомнете си, че представителите на тайванския производител също така обявиха и 5 милиона продадени HTC One.


От:kaldata.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар