петък, 24 януари 2014 г.

Смартфона Acer Liquid Z5 е на европейския пазар



Вчера Acer започна продажбите на бюджетния 5-инчов смартфон Liquid Z5, характерен с наличието на бутона AcerRAPID, чрез който е възможно превключване между стартираните от потребителя функции и приложения. Смартфонът може да бъде закупен във Великобритания, Франция, Италия и Холандия при цена $229 или €169. В останалите европейски държави продажбите се очаква да започнат от 1-ви февруари тази година. Устройството е базирано на двуядрения процесор MediaTek MT6572 с тактова честота 1,3 GHz и разполага с 512 MB оперативна памет. Смартфонът работи под управлението на операционната система Android 4.2.2 Jelly Bean. Екранът е с диагонал 5 инча, а работната резолюция е 960х640 пиксела.




Апаратът е оборудван с 5 мегапикселна уеб-камера, 4 GB флаш-диск, слот за SD карти памет с максимален обем 64 GB и акумулаторна батерия с капацитет 2000 mAh.
Новият смартфон Acer Liquid Z5 е снабден с няколко фирмени функции на производителя. Това са AcerFloat, осигуряваща многозадачност и позволяваща превключването между различните стартирани програми да става чрез разположения отзад бутон Acer Rapid. Достъпна е и онлайн-услугата AcerCloud за обмен на информация и управление на мултимедийните файлове.


Oт:kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар