неделя, 12 януари 2014 г.

iPhone 6 ще бъде по-тънък и с по-добра камера от предшественика си


 Според информация, получена от компания за анализи Nomura Securities, изданието China Post съобщи, че Apple са се отказали от идеята да поставят в бъдещия си iPhone камера с 13-мегапикселов сензор и са решили да подобрят досегашната 8-мегапикселова камера .




 Трябва да се спомене, че камерата в iPhone 6 ще получи по-добра оптическа система за стабилизация на изображението и други хардуерни и софтуерни подобрения, отказа от камера с по-висока разделителна способност е породен не само от това да се направи икономия, но и от желанието на американската компания да направи по-компактно устройството.

По последна информация от Apple  може да пусне два модела на iPhone тази година. Фаблет с дисплей по-голям от 5 инча, който вероятно ще бъде представен през май и новия топ-модел на компанията - iPhone 6, който се очаква да бъде анонсиран през есента. Той ще разполага с 4.7-инчов дисплей, който няма да повлияе по никакъв начин на ергономиката му.  Новия iPhone 6  най-вероятно ще получи много тънък корпус (дебелината ще е по-малка от 7 мм) и минимална рамка около дисплея.

Oт: kaldata.com  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар