вторник, 4 март 2014 г.

Motorola планира да пусне за продажба следващия си флагман през късните месеци на лятото

Ще видим нови неща от Моторола през близките месециMotorola не е сред компаниите, които обявиха огромни неща по време на Международния Мобилен Конгрес. Разбира се, това не значи, че това което казаха там не представлява интерес за нас и за вас. Събитието се проведе по формат Q&A, като това даде много голяма възможност на зрителите да зададат своите въпроси, на които представители на компанията с удоволствие отговориха. Бъдещето на компанията стана малко по-ясно за феновете. 


 
Всъщност един от най-приятните въпроси беше „Кога ще бъде обявен наследника на MotorolaMoto X? Motorola отговориха, че телефона ще види бял свят в края на лятото тази година. Moto X бе обявен в последните дни на лятото през 2013 година. Също така, компанията заяви, че има огромно желание да разшири услугата Moto Maker в глобален мащаб и много скоро тя ще се появи за доста държави. Когато Moto X бе официално представен на потребителите през миналата година, едно от най-големите му предимства беше и още е гамата от възможности за купувачите да персонализират дизайна на новия си телефон. Инструмента, който прави това възможно се нарича Moto Maker. Той дава право на всеки един фен на модела да използва различни комбинации цветове за различните части на устройството, за да го направи по личен и да се отличава от останалите телефони. Определено с малко въображение телефона ви може да стане в пъти по-привлекателен и по ваш вкус. За съжаление до този момент Moto X беше ориентиран специално за щатския пазар. Хубавото е, че сега компанията ще предприеме стъпка, която ще го направи по-глобален. Моторола ще разширят пазара за Moto Maker телефони в Западна Европа и в Латинска Америка. 
 
Другата голяма новина, която ни беше споделена от хората на Motorola е умен часовник, който предстои да се появи на пазара. Компанията официално разкри, че работи върху джаджа аксесоар, която ако всичко мине добре ще бъде представена в рамките на тази година. За сега обаче мистерията около новия часовник остава, и ние нямаме никаква по-детайлна информация относно това какво точно ще представлява той. По отношение на характеристиките също няма данни. Много нови неща предстоят за Motorola. Явно покупката на Lenovo не е само фиктивна и те наистина ще развият компанията, за разлика от предишните собственици от Google. 

http://smartphones.bg/smartfoni-lenovo 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар