понеделник, 10 март 2014 г.

Потребителите са разочаровани от iPhone 5C






За Apple определено не е нещо ново да пуснат продукт на пазара, който да разочарова потребителите и критиците. Ако не помните или въобще не сте чували за продукти като Ping или за други неща като например Mac Cube, въобще не ви обвиняваме. Даже обратното, подкрепяме ви, ние самите ги отричаме, тъй като те бяха едно голямо недоразумение. Дори така наречените запалени фенове на Apple не ги харесват, гарантирам го. Всички искаме да ги забравим. Все пак смесените чувства са нещо доста ново, що се отнася до серията мобилни телефони на компанията – iPhone. Apple се намират на непозната територия, и те никога не се бяха дънили така с телефон, както се получи със iPhone 5c.

Ние помним докладите относно това, че Apple са преустановили поръчките на производителите на iPhone 5c от края на 2013 г. Не знаем колко лошо е това за Apple и до какви последствия ще доведе . Нови източници на информация по веригата за доставки докладваха, че Apple държи на склад около 3 милиона устройства iPhone 5c, които не може да продаде по никакъв начин. Цели два милиона от тези устройства се намират по фабриките, а останалите 1 милион устройства вече са разпределени по доставчиците на продукта.
Обичайното нещо, което виждаме от Apple , е че не е в състояние да задоволи очакванията на корпоративните си клиенти и крайния потребител. Видяхме това при iPhone 5s, но това се вижда в по-голяма степен при неговия събрат – iPhone 5c. Той е твърде скъп, а в същото време се води за по-бюджетен модел, изглежда евтино и ненадеждно, липсва му привлекателност. Това определено не са възможностите на Apple и съответно реакцията на потребителите е напълно нормална.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар