четвъртък, 7 юли 2016 г.

Мнение за новия Alcatel Idol 4S с VR очила в комплекта

Още в първите си практически при на Световния мобилен конгрес в края на февруари , ние бяхме ни впечатли от новите Alcatel смартфони Idol 4S , нашата Unboxing да консолидира това първо впечатление




 В действителност, новият топ модел по никакъв начин на външния вид и изработката на изделията от влизането на ниво и в средата на диапазона на Alcatel отразява, но може да се конкурира с най-скъпи луксозни смартфони от други производители като Samsung. Предните и обратно са покрити с стъклото на Idol 4S, който е много леко извита на дългите страни, между метална рамка с лъскави докосвания край преса.

Нагоре и надолу по ръба на жилищните проекти леко извън стъклото и разкрива равна една особеност: Отворите за слушалката и микрофона. Само: Когато Idol 4S седят в горната и долната част. Тази идея е имал своя предшественик Alcatel Idol 3 , смартфонът може така, когато по телефона с главата напред, са следователно сведени до края на ухото, в която е включен обикновено само един микрофон. В допълнение, сред отворите седне на външни стерео колонки от JBL, които отделят не само напред, но и назад. Режимът "обратимост", така че използването на устройството в обратната посока, между другото, не само когато осъществяват предимства, и изображението на екрана се върти, когато Idol 4S е "с главата надолу" в режим на задържане.

Бум-Key и писма жестове

В допълнение, идол 4S има и някои други функции. От една страна - това е и с други производители - бърз достъп до определени функции в героите рисунката на заключен екран. или да поиска различен - - Ако върху извън екрана, например, буквата "C", изготвен с пръст, след което приложението Phone от преди обаждането. На второ място, Alcatel е разположена така наречения бум-Key под, глупаво точно там, където всъщност ще предложи на бутона за захранване - но седеше срещу и в близост до върха.

Най-бум-Key приема различни функции, в зависимост от това просто отворено приложение или състоянието на устройството си. Когато екранът е заключен двойно почукване например, води директно до снимане, когато се натисне бутона, когато направо eingeblendetem Фото албуми, е фотоколаж създаден. На началния екран, натиснете шик Времето анимация дисплеи, в ощипвам на Music приложението към възпроизвеждане са направени. Най-бум-Key също могат да бъдат покрити само с една функция или напълно забранен.

А малко по-различен от опаковки

За разлика от конкуренцията е опаковката на идола 4S, тъй че се представя не като скучен картон, но като истински VR очила. Тя се събужда на лице спомените на Gear VR на Samsung, обаче, няма нито собствените си сензори, дори тъчпад или регулируеми обективи. се намира на дъното само две удължени ключове сензор, а за да се потвърди, а другият за обратно навигация. Очилата седят по лигавицата на пяна удобно на носа и е банда - ще бъдат включени, за съжаление не дойде с нашия тест единица, в търговията на дребно версия, но - държат по главата.

Дисплеят на визуалното съдържание като видеоклипове и игри е добре - нашите три лица са имали никакъв проблем с факта, че лещите не могат да бъдат преместени - и по този начин по-добре, отколкото те направиха в първия ни контакт по време на Световния мобилен конгрес. но Perfect не е, разбира се, отделните пиксели на дисплея матрица AMOLED от Idol 4S могат да бъдат идентифицирани, също се провали, предварително инсталирани и за съжаление доста ниска резолюция видео малко. Чашите могат да се използват само с идола 4S, за по-малък Idol 4 се предоставя персонализирана продукция.

The Snapdragon 652 прави пара

В Alcatel Idol 4S е 652 захранва от Qualcomm на окта-ядрен процесор Snapdragon с 3GB оперативна памет, която носи достатъчно мощност, за да анимирате течността система. В AnTuTu Benchmark смартфон достига 80,000 точки, тя е толкова минимална производителност от Sony Xperia X с леко сбита Hexa-ядрото Snapdragon вариант на 650 (75,000 точки). Идолът 4, обаче, е оборудван само с Snapdragon 617, въпреки че е също около осем процесорни ядра и 3GB разполага, но просто идва до 45,000 AnTuTu точки.

Дисплеят на Idol 4S заместник 2,560 х 1,440 пиксела и е е светло, но цветовете изглеждат малко уморени в предварителната настройка. В настройките на дисплея, "естествен режим" може да бъде избран, също не може да има, за да регулирате температурата на цветовете. Операционната система е Android 6.0.1 Зефир предварително инсталирана кръпка за сигурност от 1 април 2016 г. Alcatel иска да Idol 4 смартфони в бъдеще, но и spendieren актуализация на Android N. На 10 юни, уредът е предназначен в германската търговия, цената на 469 евро (RRP).

Можете да закупите смартфона от нашият онлайн магазин:

ALCATEL ONETOUCH IDOL 4S (6070K) + VR очила



Превод Google oт: http://www.areamobile.de/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар