петък, 26 май 2017 г.

Трите смартфона с най-добри камери през 2017 година
На първо място според експертите се намират смартфоните Samsung Galaxy S7/S7 Edge. На пазара, тези модели излязоха в началото на 2016 година. Експертите отбелязват, че устройствата имат 12 мегапикселова камера, която добре си върши работата. Тя е оборудвана с фазово автоматично фокусиране, което ви позволява да правите най-ясни снимки.

На второ място е HTC 10. Камерата на този модел е 12-мегапикселова, както и в предишното устройство. Освен това, самият смартфон разполага с вградена програма за корекция на цветовете и баланса на бялото, позволявайки на потребителя да получи добри снимки, без допълнителни приложения.


И накрая, списъкът се затваря със Sony Xperia X Performance с 25-мегапикселовата камера IMX300 на базата на ½ 3 матрица. Според експертите, недостатъчния размер на матрицата не е позволил на смартфона да заеме по-висока позиция в класацията. В края на краищата, поради тази причина резолюцията просто не може да разгърне целия си потенциал.

Въпреки това, благодарение на емулацията на широкоъгълния обектив, тази камера е идеална за правене на пейзажни снимки.От:kaldata.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар