петък, 16 юни 2017 г.

Екстремен водоустойчив смартфон myPhone AXE M с усилен корпус и IP68 сертификат


Екстремния водоустойчив смартфон myPhone AXE M разполага с усилен корпус, надежден и устойчив, притежаващ IP68 сертификат, който показва, че телефона е защитен от прах и вода. Дисплея е 4.5-инчов с резолюцията от 1280x720 пиксела, даващ ярки цветове, видими под всякакъв ъгъл и защитен с Gorilla Glass 3 стъкло, което ще позволи на телефона да издържи и на най-екстремните условия.


Водоустойчив смартфон myPhone AXE M



Екстремния смартфон в оборудван с MediaTek MTK 6752V/C осем ядрен процесор, с работна честота на ядрата от 1,7 GHz., чрез който операционна система, работи много плавно, дори и при смяната на множество апликации и позволява инсталирането на най-новите игри, което в съчетание на 2GB RAM, прави представяне на устройство на високо ниво.

Телефона притежава 2MP предна камера и 13 – мегапикселова основна камера, на гърба на устройството, което ще ви позволи да правите снимки дори в най-тежките атмосферни условия. Здравия телефон myPhone AXE поддържа работа с две SIM карти едновременно и разполага с батерия, която е с капацитет от 3700mAh, която според данни на производителя, издържа до два дни при нормална работа с устройството и до 21 дни в режим на готовност.



ПОРЪЧАЙ

или
вземи на изплащане










Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар