сряда, 6 декември 2017 г.

Новият екстремен смартфон myPhone HAMMER BLADE е наличен




Екстремна защита на корпуса

Телефонът myPhone HAMMER BLADE е произведен за експлоатация при екстремни условия. Допълнителните метални и гумени елементи по корпуса на устройството го защитават допълнително при удар и падане. Защитното стъкло Gorilla Glass 3 защитава дисплея от надраскване.


HAMMER BLADE е за най-тежките условия

HAMMER BLADE, освен с подсилен корпус, разполага и с най-висока степен на защита от прах и вода - IP68. Без притеснение можете напълно да потопите телефона под вода - издържа до 1,5 метра дълбочина до 30 минути. Захранващият microUSB порт e изолиран и защитен по последните технологии и не се нуждае от предпазна тапа.


FullHD екран

Контрастен и ярък екран с изключително красиви цветове. Технологията на създаване на екрана с висока гъстота на пикселите (424px/inch) превръща ежедневната работа с устройството в изключително удоволствие.


13MP HDR камера

HAMMER BLADE е оборудван с 13MP основна камера с HDR, автофокус и светкавица, за да документира вашите приключения. Видеозаписът е с резолюция 1080p при 30 кадъра в секунда. За любителите на селфи и видеоконферентни разговори има и втора фронтална камера с 5MP сензор.


OctaCore процесор с 3GB RAM

Осем ядреният процесор с 3GB RAM работи безпроблемно и с най-тежките софтуери и игри. Вградената памет е 32GB и може да се разшири до 128GB с допълнителна microSD карта. Всичко това се управлява от последната версия на Android 7.0 (Nougat).


Сензор за пръстов отпечатък

Разположеният под камерата на задния панел сензор за пръстов отпечатък, поставя на високо ниво сигурността на HAMMER BLADE. Високата скорост на сканиране позволява да се използва за мигновено отключване на телефона.


4000mAh батерия с функция ExpressCharging

Голямата вградена батерия с капацитет от 4000mAh издържа няколко дни, а дойде ли време за зареждане функцията ExpressCharging само за няколко минути ще ви даде часове работа с телефона. Можете да използвате HAMMER BLADE и като преносим PowerBank.







Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар