сряда, 6 декември 2017 г.

Новият модел myPhone HAMMER ACTIVE е наличен




Екстремна защита на корпуса

Телефонът myPhone HAMMER ACTIVE е създаден да удовлетвори хората с активен начин на живот. В най-лекият и тънък телефон от серията HAMMER не е направен компромис с нивото на защита. Защитното стъкло Gorilla Glass 3 допълнително защитава дисплея от надраскване. Телефонът издържа на падане от 1 метър височина.


Модерен и изчистен дизайн

HAMMER ACTIVE е с дебелина само 10,8 мм и тегло 186 гр. и почти не се отличава по размер и дизайн от обикновенните телефони. Въпреки това благодарение на IP68 се радвате на пълна защита от вода и прах.


8MP камера с HDR

Малка и бърза камера с автофокус и HDR за изключителни снимки е разположена на задната страна на телефона, а за любителите на селфи и видео разговори има и втора фронтална камера с 2MP сензор.


Android 7.0 NOUGAT

Макар с на пръв поглед скромни характеристики като четири ядрен процесор и 1GB RAM, операционната система в HAMMER ACTIVE се справя с всяко предизвикателство. Последната версия Android 7.0 е оптимизирана за по-плавна работа и драстично намалява консумацията на енергия. Както и при останалите продукти на HAMMER операционната система е чиста - без предварително инсталирани ненужни приложения.


Две SIM карти

HAMMER ACTIVE е разработен с хибриден слот за SIM карти, като ви дава възможност да изберете дали да използвате два номера в апарата, или да използвате една SIM карта и една мултимедийна microSD карта. Можете да разширите вътрешната памет на устройството с допълнителна microSD карта памет до 128GB. Като всеки смартфон и тук можете да използвате навигация през GPS модула както и достъп до високоскоростни Wi-Fi мрежи.

myPhone HAMMER ACTIVE

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар