вторник, 30 октомври 2012 г.

На 20-ти ноември ще излязат HTC 8X и 8S

Windows Phone 8 моделите на HTC - 8X и 8S са две много красиви и ергономични устройства, пълни с цвят и живот, като сега те получиха и дата за пускането си на пазара. Двете устройства ще започнат да се продават от 20-ти ноември по всички световни пазари, само седмица след пускането на HTC 8X в САЩ в мрежата на тамошния мобилен оператор Verizon.

Флагмана, 8X, се очаква да струва около 500-550 евро (645-710$) без договор. 8S ще бъде доста по-достъпен, като ще е с цена от около 300 евро (390$).

Представянето на Windows Phone 8 бе днес, като платформата носи много обновления и иновации, в сравнение с предишните мобилни платформи на Microsoft, добавяйки поддръжка на Windows NT kernel и така, правейки много по-лесно разработването на приложения и за настолната версия на Windows 8 (включително и за таблети), и за мобилната.

Отдолу можете да видите рекламно видео, пуснато от тайванския производител, но то не дава съществена информация, а само трябва да повиши очакването и да подчертае добрите черти на новите две устройства.

Вижте повече: www.kaldata.com


виж още новини на: http://smartphones.bg/ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар