понеделник, 1 октомври 2012 г.

Новите телефони на RIM, работят с BlackBerry OS 10


Новите телефони на BlackBerry отблизо
Новите телефони на RIM, които ще работят с BlackBerry OS 10, ще видим официално чак догодина, но междувременно в интернет се появи видео, в което можем да се запознаем с тях предварително. Видеото, изглежда, е с промоционална цел и е създадено от рекламна агенция, но със сигурност не се появява, защото от RIM са го пуснали. Няма да се изненадаме, ако изчезне, но това няма да ни попречи да разгледаме телефоните подробно преди това.

Както знаем, първите телефони, които RIM готви за премиерата на BlackBerry OS 10, ще са един с изцяло сензорен дисплей и един с по-класически за компанията дизайн, включващ QWERTY клавиатура. Можем да видим в действие и вече споменатата интеграция с Twitter, както и новата виртуална клавиатура в BlackBerry Messenger.

Видеото се опитва да постави акцент и върху възможностите, които предлагат устройствата за създаване на съдържание. Проектът включва 10 известни творци, които си предават телефона и ще се опитат да създадат нещо интересно, като сред имената на участниците са Lady Gaga, Ридли Скот и други. Всички нови възможности на платформата ще бъдат представени по време на BlackBerry World, а Торстън Хайнс, който оглавява компанията, ще представи и проектите, които участниците са направили с телефона.



От : mobilebulgaria.com

виж още новини на: http://smartphones.bg/  

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар