четвъртък, 15 ноември 2012 г.

BlackBerry 10 през февруари другата година.


 Преди около два дни ви предадохме, че новата операционна система на Research in Motion - BlackBerry 10 - ще бъде официално представена на 30 януари. Нетърпеливите да си поръчат нов смартфон на RIM обаче може би ще трябва да поизчакат малко. В интервю за Bloomberg, Главният оперативен директор на компанията Кристиан Теър обяви, че доставките на мобилните устройства ще започнат да се доставят "до 30 дни след събитието на 30 януари".

Това означава, че може да мине цял месец преди потребителите да получат новия си телефон BlackBerry. Интервюто дадено за Bloomberg донякъде противоречи на друго интервю - този път с Ройтерс - в което Теър бе споменал, че новата операционна система ще бъде пусната на пазара "малко след" анонсирането й в края на януари.

В крайна сметка, може би ще стане март преди поръчалите си смартфона да го получат - информация, която се носеше в пространството още миналия месец. Теър обаче уверява, че компанията му прави всичко възможно да осигури телефоните колкото се може по-бързо. Директорът напомня, че в много случаи пускането на моделите на потребителския пазар ще зависи много повече от мобилните оператори, отколкото от тях.



Вижте повече: www.kaldata.com


Виж още новини в блога на: http://blog.smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар