петък, 30 ноември 2012 г.

Ъпдейт за Samsung с Android Jelly Bean през януари


Samsung е една от компаниите, която винаги успява максимално бързо да актуализира своите устройства към последната версия на Android OS. Германското подразделение на корейския гигант сега обяви в своя Facebook профил, че собствениците на смартфона Galaxy S Advance ще могат скоро да се възползват от предимствата на Jelly Bean OS. Данните разкриват, че ъпдейта ще бъде достъпен в глобален мащаб от януари 2013г., което означава, че дотогава ни делят само няколко седмици, информира unwiredview.

От компанията, обаче не доуточниха дали става въпрос за Android 4.1 или Android 4.2 OS, тъй като и двете платформи са достъпни под кодовото име Jelly Bean OS. Потребителите ще могат да актуализират своите устройства или, чрез Samsung Kies десктоп софтуера или под формата на OTA ъпдейт. Въпросното устройство разполага с 4-инчов Super AMOLED дисплей, поддържащ резолюция от 800х480 пиксела и работи с интерфейса TouchWiz 4.0.

Galaxy S Advance се захранва от двуядрен 1GHz АRM Cortex-A9 процесор и разполага с графичен чип Mali-400MP. Oперативната памет е 768МВ, a вграденият капацитет за съхранение на данни достига до 16GB, като в задната част е поставена 5-мегапикселова камера с автофокус и LED светкавица. Ще бъде любопитно да видим кои други устройства на компанията ще бъдат ъпдейтнати към Jelly Bean OS в следващите месеци.
 

От: www.digital.bg

Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар