четвъртък, 24 януари 2013 г.

HTC М7 може би ще бъде представен на 19 февруари


HTC ще представят Full HD смартфона М7 на 19 февруари

Предстоящият смартфон HTC M7 e oбект на голям интерес сред анализаторите и потребителите в интернет през последните няколко седмици. Устройството се очаква да бъде представено на изложението MWC 2013 в края на февруари и да се превърне във вторият Full HD смартфон в портфолиото на компанията. Интересното е, че според най-новите данни всъщност НТС ще реализира премирата на модела преди старта на технологичното шоу в Барселона, съобщава unwiredview.

Taйванският производител смята да проведе специално събитие на 19 февруари, където да представи официално HTC M7. Дестинацията, на която ще се състои се очаква да е Лондон, където компанията вече е анонсирала някои от своите най-популярни устройства в сектора. Според непотвърдени от HTC данни предстоящият и смартфон от висок клас ще предложи на потребителите 4,7-инчов дисплей, поддържащ Full HD резолюция и ще оперира с Android Jelly Bean OS.

Moделът ще е и първият, който работи с подобрения интерфейс Sense 5.0 и ще се захранва от четириядрен 1,7GHz процесор. От компанията са включили още 2300mAh батерия, 12-мегапикселова камера в задната част, поддръжка за LTE мрежите, 2GB RAM и вградена памет от 32GB. По този начин трябва да се въоръжим с търпение още няколко седмици за да видим премеирата на най-новият смартфон от висок клас на компанията НТС.

От:www.digital.bg
Виж още новини в блога на: blog.smartphones.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар