четвъртък, 18 април 2013 г.

Тестове на смартфона Samsung Galaxy Ace 3

 Смартфонът ще бъде оборудван с двуядрен процесор от Broadcom с тактова честота 1 GHz




Смартфонът Samsung Galaxy Ace 3 (GT-S7272) се появи в базата данни на популярния тест GLBenchmark.

По-рано за възможното представяне на новия модел беше съобщавано в медиите, но днес най-накрая се потвърди предположението, че устройството действително съществува. Очевидно, корейският производител в близко бъдеще ще обнови своята линия Galaxy Ace с нов представител.

Според информацията, получена от GLBenchmark, смартфонът ще бъде оборудван с двуядрен процесор от Broadcom с тактова честота 1 GHz и графика VideoCore IV. Дисплеят на новия продукт ще има резолюция 480 x 800 пиксела. Още към момента на анонса си устройството ще работи под управлението на операционна система Android 4.2.2 Jelly Bean с потребителски интерфейс Samsung Nature UX 2.0.






Тестовете не разкриват всички характеристики на Galaxy Ace 3, но, според предишните слухове се очаква смартфонът да получи 4-инчов дисплей, 1 GB оперативна памет, слот за карти формат microSD, 5-мегапикселова камера, способна да снима видео с резолюция 720p, батерия с капацитет 1500 мАч, както и NFC. Вероятно ще бъде достъпна и версия с поддръжка на две SIM-карти.

Съгласно последните данни, бюджетният Galaxy Ace 3 ще се продава в Европа на цена от 300 евро, а анонсът му е планиран за май-юни на тази година.


Oт:kaldata.com
Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар