вторник, 11 юни 2013 г.

Acer Liquid S1 е първият фаблет на фирмата

 Цената на  Acer  Liquid S1 ще бъде около 350 евро и се очаква да се появи на европейският пазар в третото тримесечие на тази година.



 
 На изложението  Computex 2013,  тайванският производител Acer представи първият фаблет на фирмата под наименованието – Acer  Liquid S1. Устройството работи под  Android 4.2 операционна система, притежава 5,7 инчов дисплей с резолюция от 720 x 1280 пиксела, четириядрен процесор  MediaTek MTK 6589 с тактова честота на ядрата от 1,5 GHz допълнен  с графичен ускорител PowerVR SGX 544MP .  Основната камера на  Acer  Liquid S1 е 8-мегапикселова с автофокус и LED светкавица, вградената памет е 8 GB, а оперативната е 1 GB. Фаблета тежи само 195 грама и е оборудван с батерия с капацитет от 2400 mAh.








Виж още новини в блога на: http://smartphones.bg/

1 коментар:

  1. Acer Liquid S1 не е лошо телефонче, но някак не се справи с голямата конкуренция и големите батковци от Самцунг, Сони и HTC. Може би за това и почти не получи популярност. Лично аз не познавам някой да си е купил смартфон Acer Liquid S1, не че това означава нещо. Но пък Ейсър реагираха светкавично и само няколко месеца по-късно извадиха новия модел Acer Liquid S1. Според ревюто този път Ейсър са на ниво...

    ОтговорИзтриване

Напишете коментар