петък, 21 септември 2012 г.

Samsung най-вероятно вече тества Galaxy S4

Samsung официално заяви, че новият флагмански смартфон от линията "Galaxy S" няма да бъде представен на изложението MWC 2013, но това може да е преднамерен ход, за да ни подготви изненада.




B бенчмарка Rightware Power Board беше открит мистериозния Android-смартфон Samsung TE4 с мощния чип от ново поколение Exynos 5, представен от корейския производител тази година. Четворката в края може да сочи 4-тото поколение смартфон "Galaxy S", а буквите TE вероятно са част от думата тест (тестов образец) - а има вероятност Samsung да пусне на пазара и нова линия флагмани (към съществуващите "Galaxy Note" и "Galaxy S").

В чипа Exynos 5 има 2-ядрен Cortex-A15 процесор с тактова честота от 1,7 GHz. Преходът от 4-риядрения Exynos 4 в Galaxy S III към двуядрения в Galaxy S4 очевидно не е "понижаване" на изчислителната мощ на новия чип, в сравнение със своя предшественик. Освен това, както може да се види от скрийншота, в чипа се използва свръхмощната графика Mali-T604 с поддръжка на OpenGL ES 3.0 и DirectX 11, значително превъзхождаща Mali-400 в Galaxy S III. Резултатите в тестовете показват също, че резолюцията на дисплея в новото устройство е 1280 x 752 пиксела.



Спомнете си, че според информацията по-рано, Galaxy S4 ще получи 5-инчов дисплей и ще прилича на сегашните флагмани - Galaxy S III и Galaxy Note II.

Подготовката за пускането на новия флагмански смартфон наистина може да е в ход. Така, че напълно е възможно да видим анонс на Galaxy S4 през февруари следващата година.

Вижте повече: kaldata.com

виж още новини на: http://smartphones.bg/ 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Напишете коментар